2011. november 3., csütörtök

görög istenek

elsőre őrültnek, másodikra logikusnak, aztán újra furcsának és már nem is tudom... felelőtlennek tűnik, amit a görög miniszterelnök csinált

már az apja, nagyapja is me. volt, ő meg, ha most megbukik, a családnak annyi, a dicsőség elszállt, pedig...

élete legnagyobb sikere - elengedték a görög államadósság felét - után lehet, hogy élete eddigi legnagyobb baklövését követte el, egy héten belül, mivel senkivel meg nem beszélve, bedobta a népszavazás témát...

mintha, sőt nem is mintha, hanem teljesen konkrétan, nem tanul az ember saját, vagy elődei hibáiból

ergo hullámvölgyek után hullámhegyek jönnek, míg egyszer ki nem egyenesedik a görbe! azt hívják úgy a laikusok, hogy világ vége!

sztem nem lesz annak vége, mert eddig sem lett, csak civilizációk tűntek el, s jöttek újak, ebből az a rossz hír következik, hogy a miénknek is vége lesz, vagyis kérdés csak az, hogy mi látjuk e majd, vagy csak unokáink...

mi az oka? ha ezt tudnánk lehet megoldás is lenne - talán a gének... öröklődik a "hülyeség" is, ugyan úgy, mint a tudás!? lehet! akkor viszont örök a körforgás, mivel a géneket, az emberi természetet, nem lehet 100% átformálni!

ezek után mégis, miért keljünk fel holnap reggel? mert egyénenként sokat tehetünk, hogy jobb legyen, amíg tart, sőt lehet nagyon jó is! sőt, ha ez a sok jót művelő emberke összejön, akkor talán változhat is valami?! naív vagyok? lehet! de akkor kélek ne ébressz fel!
:)
s tuti lesz, akinek azt adja majd feladatul, hogy újrakezdje, mert talán egy azért marad a végén! (na jó minimum kettő! :) )

cikk:

Az ember, aki bedöntötte a világot - döbbenetes részletek

"...Egyedül döntött a harmadik görög segélycsomagról tartandó népszavazásról Georgiosz Papandreu kormányfő, aki a ma hajnalig tartó, hétórás kormányülésen megkapta kétkedő miniszterei támogatását a referendum kiírásához, illetve az azt megelőző pénteki parlamenti bizalmi szavazáshoz...."

link:
http://www.napi.hu/nemzetkozi_gazdasag/az_ember_aki_bedontotte_a_vilagot_dobbenetes_reszletek.500478.html

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése