2009. október 22., csütörtök

BBC

A cikkben benne van, hogy egyik oldal szerint a pártatlanság miatt meg kell hívni - és a BBC mint tudjuk az egész világon mérce a szakmában és azon kívül is, mindenki az ő Etikai kódexükre hivatkozik, ami működik is, szóval nem lehet olyan rossz - a másik azt mondja, pont ezzel árt, mert teret ad és ezzel, többen teszik/tehetik magukévá a hülyeségüket. Nos, döntse el a néző! Nem? De ahhoz előbb műsor is kell.

Viszont, ha már szélsőséges nézetei miatt tüntetnek ellene, az sem éppen higgadt és mérsékelt megoldás, hogy betörök a széházba. Szóval mókuskerék, megint forog, úgy érzem.

"Mintegy kéttucatnyi tüntető jutott be a BBC székházába csütörtökön, de az őrség végül kivonszolta őket. A töntetők az ellen tiltakoztak, hogy a tévé meghívta egyik vitaműsorába Nick Griffint a szélsőjobboldali Brit Nemzeti Párt vezetőjét."
forrás: http://www.origo.hu/nagyvilag/20091022-london-nick-griffin-bnp-elnok-ellen-tuntetok-tortek-be-a.html

Idén, nálunk ilyen, az évfordulón - "öszödi böszme beszéde", ahogy egyesektől hallottam - nem történt. Legalábbis eddig. Mert mások azt mondják, hogy ami késik az a vonat. Nos, az tuti, de hogy én akkor is elhúzok idén a székes fővárosból az is tuti. Kihasználom a szabit és pihi, meg ilyenek.

Szóval! Csövi. Most pár napig no net.
:)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése