2009. szeptember 23., szerda

Masssssssssss

Én is keróval járok már pár éve, ahova ésszerű. De a Nagykörúton azért nem javasolnám, mert sztem többet ártana mint használna. Gondoljunk csak bele, milyen ott a forgalom és e miatt a szmog. Szóval szép szép az ötlet, de én ha lesz sáv, akkor sem tekerek majd ott, köszike. A belső területeken viszont jó lenne, ha több lehetőség lenne. S, akkor talán kialakulna lassan egy biciklis közlekedési kultúra, mert most azért valljuk meg, arra mész amarre tudsz, meg akarsz. Ezzel csak annyit akarok, hogy ennek is több oldala van.

Manapság a dologk ugyanis már nem olyanok mint az érem - két oldalúak - inkább mint egy dobókocka. Ha szerencséd van sokszor dobsz hatost.

"Biciklisávot a Margit körútra! Biztonságot a bringásoknak Budapesten! Legalább 20 ezren vettek részt kedden este Budapest belvárosában a Critical Mass (Kritikus Tömeg) kerékpáros demonstráción. A bringások már jóval a fél hétre meghirdetett kezdés előtt gyülekezni kezdtek az V. kerületi Városháza park környékén. A rendezők a Városházát körülfogó utcákba terelték az embereket, így hamarosan bringalánc vette körül az épületet, mely a szervezők szándéka szerint a döntéshozókra való nyomásgyakorlást szimbolizálta. Tekintse meg a hvg.hu videóriportját!"
forrás: http://hvg.hu/itthon/20090923_critical_mass_video.aspx

kép:http://hvg.hu/nagyitas/20090923_Critical_mass_varoshaza_nagyitas.aspx

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése